lördag 20 februari 2010

Har jag en pizza i magen?

Tänk att en natt kan gå så fort. Att det kan vara så skönt att sova =) Men ja kidsen vaknade runt halv 7, sovmorgon ju ;)


Jobbarveckan är äntligen över. Inget fel på jobbet så men ibland bara längtar man tills man får vara ledig igen. Veckan har varit lite jobbig faktiskt. Har haft ont i skinkan...hmm ja det där lät ju ehh skumt ...men ni vet typ ishias....lite jobbigt att hoppa upp å ner då på en truck i 8 timmar. Svanken har gjort sig påmind lite för ofta. Väldigt trött i svanken. Kanske borde man börja ta de lite lugnare på jobbet? Kanske är det lite to much...men va fan man vill ju inte vara en vekling.


Många fina personer på jobbet som bryr sig faktiskt. Som frågar hur man mår, hur det känns, att det är kul, att dem inte tycker man ska slita ut sig och jobba för hårt, att man borde få göra nått annat. Jag kommer kanske få göra nått annat men det är lite upp till mig också att berätta hur det känns. Men kul iallafall att det är så många som bryr sig =)


Det man väntar på nu är den gravidmagen så man ser att man väntar bebis inte bara liksom har hon gått upp? haha.....


Vi fick iallafall tidigare i veckan reda på att vi kommer få bonus från förra året. ahhhhh Lovely!! Kan säga att dem pengarna kommer rätt lägligt med tanke på att allt som ska inhandlas till liten =) En sån sak gör det ju lättare att gå till jobbet osså hehe


Men nu är det helg!! Tjohooo!!

Idag blir det lite röj i barnens rum, sängkläderna ska bytas å jag själv ska duschas ;) Baka måste jag osså hinna med då det blir 3 års kalas här imorrn. Lillplutten börjar bli stor han med =)


Idag satt grabbarna och frågade en massa om bebisen i min mage. Theo kom på att han ju faktiskt kommer bli storkille åt den när den kommer ut hehe å deras namnförslag på den lilla var Pizza ...hmmm får se hur det blir med just den saken ;) Men så kul att höra deras funderingar över allt som har med liten att göra =)


Ska man ta tag i lördagen nu?


Jaa ta de lugnt där ute i dag...snö snö snö

1 kommentar:

  1. frulle den förskräckligen21 februari 2010 kl. 21:58

    japp gumman, NU har du faktiskt en pizza i magen :)

    SvaraRadera